Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

‘De kop is er vanaf voor 2023’ bij Afdeling  ZW-Drenthe/NW-Overijssel

De kop is er vanaf voor het jaar 2023 . De Afdeling ZW-Drenthe/NW-Overijssel heeft haar Nieuwjaarsbijeenkomst op maandagavond 9 januari 2023 gehouden in “Het Baken” te Havelte. Om 19.30 uur werd de avond door de voorzitter Dick Janssen met een kort woord geopend. Hij wenste de aanwezigen allen het beste voor 2023. De koffie werd door Klaas en Margje geserveerd met de bekende oliebol. De leden hadden zelf presentjes meegenomen voor de tombola, die verder werd aangevuld door de afdeling. Er werd gestart met het verkopen van de lootjes met het vragenspel onder leiding van Ebel opvolgend. De aanwezigen werden opgesplitst in groepjes.

In de pauze was er een consumptie van de penningmeester (afdeling). Tevens werd er nog eens met de oliebollen rondgegaan (omdat ze op moesten).

Nu kwam het 2è gedeelte van de vragen totaal 30 stuks, waarna de antwoorden werden doorgenomen. Er waren 2 teams met 28 goede antwoorden, die wonnen. Het derde team werd 3e.

De prijs bestond uit een consumptie van de afdeling. Nu het lootjes trekken waar de vele prijsjes op de tafels een fraai gezicht opleverde.

De avond was spannend tot het einde toen voorzitter Dick de aanwezigen bedankte voor de gezellige avond en hen om 22.00 uur een wel thuis wenste.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.