Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Op de 1e maandagavond van oktober waren de leden van de Afdeling Zw. Drenthe - Nw. Overijssel weer bijeen in “Het Baken” te Havelte voor de filmavond.
Vanwege afwezigheid van de voorzitter dhr. D. Janssen, opende de vicevoorzitter Hans de Vries de avond. Hij bood voor de wat moeizame start van de avond zijn verontschuldiging aan.

De film die gedraaid zou worden was “de vier jaargetijden op de Veluwe”. Helaas was de film niet aan de praat te krijgen waardoor pas rond 20.00 uur de film van de Veteranendag 2009 gestart kon worden. Toch was het een goed moment om deze oude beelden terug te zien, zoals verschillende personen die ons ontvallen zijn.

Tussendoor werd in de pauze ons allen een consumptie aangeboden door ons nieuwe lid die aanwezig was als ook door Klaas en Margje Piel, die de week ervoor 54 jaar getrouwd waren. Na deze pauze en wat bijgepraat te zijn, gingen we door met de film tot 21.45 uur . Hierna werd nog wat nagepraat en gingen we vervolgens huiswaarts, nadat de vicevoorzitter Hans de Vries ons allen bedankt had voor de aanwezigheid.

Naar de foto's van dhr. Henk Bergman: >

Secretariaat Bond van Wapenbroeders
Van Hobokenhaven 63
2993 HH  Barendrecht

e:
t: 06 15 35 93 96
KvK: 40532678

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.