Skip to main content
      

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Afdeling Cranendonk

Secretaris (wnd):

Tel: 00495 492253 / 06 19790885
E-mail: cranendonck@wapenbroeders.nl

Rekening: NL37 RABO 0109 5260 66


Overzicht activiteiten Wapenbroeders Afdeling Cranendonck 

Elke dinsdag tussen 10:00 – 12:00 uur Koffie drinken en gezellig bijpraten in gemeenschapshuis De Reinder te Budel-Schoot. U bent ook welkom. Aanmelden kan via: cranendonck@wapenbroeders.nl

 

Afdeling Cranendonck 75 jaar / Deel 1: Een zoektocht naar onze jongens in Indonesië

Ere wie ere toekomt - Palmam qui meruit ferat

Dit jaar bestaan de Wapenbroeders, Afdeling Cranendonck 75 jaar. Reden om de afdeling in het najaar 2023, met verschillende items, bij u onder de aandacht te brengen in de aanloop naar dit jubileum op 17 november 2023.

De Afdeling Cranendonck is in 1948 opgericht vanuit “Bond van Oud Strijders en Dragers van het Mobilisatiekruis” en later doorgegroeid naar een landelijke organisatie met daarin onze afdeling. Hierover in komende publicaties meer.

Wapenbroeders van Afd. Cranendonck gehuldigd

Op 2 december 2022 vond in de Borgh in Budel de traditionele jaarafsluiting plaats voor de Wapenbroeders van de Afdeling Cranendonck. Samen met de Wapenbroeders vanuit Noord-Limburg werd met zo’n 40-tal Wapenbroeders in een gezellige zaal terug gekeken op 2022. Na de inleiding was er tijd voor een zogenaamde ‘wintermaaltijd’ met lekkere soep, stampot en (rook) worsten.

Na de maaltijd werd aan verschillende leden het Draaginsigne voor Langdurige Llidmaatschap van de Bond van Wapenbroeders als van de Afdeling Cranendonck uitgereikt.

Zomer barbecue Afd. Cranendonck groot succes en afgedeling gaat op bezoek

Voor een goede ‘zomer barbecue’ zijn er een paar ingrediënten nodig. Goed weer, lekkere diversiteit in vlees en vis, lekker drinken en bovenal goede vrienden (Wapenbroeders) om je heen. Dat alles kwam samen op de barbecue op vrijdag 12 augustus 2022 georganiseerd door de Afdeling Cranendonck. Het weer was fantastisch en lekker eten was er in overvloed. De drankjes bier, fris en wijn waren lekker en koel.

Ook de Wapenbroeders van de Afdeling Weert waren op uitnodiging ook in grote getale gekomen. Met maar liefst 44 personen bestaande uit Wapenbroeders en enkele partners werd deelgenomen aan de barbecue in de café- zaal ‘De Wielerbaan’ in Budel.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.