Skip to main content
      

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds

s2

Afdeling Utrecht

Secretaris:

Tel: 06-52520874
E-mail: utrecht@wapenbroeders.nl

Rekening: NL23 INGB 0004 2284 18

Agenda:

  • Op vrijdag 23 juni 2023 sloten we het eerste gedeelte van het seizoen weer af. Dat doen we in gebouw V-06 op het terrein van de Kromhoutkazerne. Aanvang 14.00 uur.

En natuurlijk bent u iedere vrijdagmiddag om 16.30 uur welkom in de Veteranen Sociëteit Utrecht. Dit is een gezellig samenzijn van Veteranen, PostActieven en oud defensiemedewerkers van KL, KM en KLu 

Onlangs werden wij opgeschrikt door het bericht dat ons lid, de heer Johan Ribbens in de nacht van 14 op 15 augustus 2023 in het bijzijn van zijn familie is overleden.

Johan was een trouw lid die elke bijeenkomst van de Afdeling Utrecht heeft bijgewoond. Zelfs tijdens zijn ziekte, zijn behandelingen en bestralingen was hij aanwezig, hij wilde geen enkele bijeenkomst missen. Johan was al meer dan 25 jaar lid van de Bond van Wapenbroeders. Johan zal in besloten kring worden gecremeerd. Uiteraard zal de Afdeling Utrecht voor een gepast bloemstuk zorgen.

Op onze eerste bijeenkomst op 15 september 2023 zullen wij Johan herdenken. Johan, rust zacht en een goede laatste reis gewenst.

 

Beste leden, donateurs,

Wij willen zoveel communiceren via de mail! Wij verzoeken u dan ook uw mailadres kenbaar te maken bij de secretaris op het mailadres:
utrecht@wapenbroeders.nl

Onze oproep
Het grootste gemis zijn de sociale contacten in deze tijd, mensen kunnen daar eigenlijk niet buiten, hoe dat in de toekomst vorm gegeven wordt is nog een groot vraagteken.
Daarom ook de oproep om elkaar eens op te bellen om contact te onderhouden. En geef het door aan het bestuur als er wijzigingen zijn.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.