Skip to main content
      

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door Vfonds

s2

Nationale Taptoe / Veteranenvoorstelling

27-09-2024 20:00

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Ieder jaar wordt door de Stichting Nationale Taptoe een speciale Veteranenvoorstelling gehouden. Daaraan voorafgaand wordt met steun van het Nederlands Veteraneninstituut een ontvangst voor Veteranen en dienstslachtoffers van Defensie en de Nationale Politie georganiseerd. Gezellig samenzijn en gezamenlijke maaltijd.

De Veteranenvoorstelling is tevens de openingsvoorstelling van de Nationale Taptoe, die bijgewoond wordt door genodigden van Defensie, de Gemeente Rotterdam, de Nationale Politie en de Stichting Nationale Taptoe.

Tijdens de Nationale Taptoe presenteren de Nederlandse militaire orkesten en de onderdelen van de Nederlandse Krijgsmacht zich, zoals o.a. de Marinierskapel van de Koninklijke Marine en de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso”; alsook het Nederlands Politieorkest. Vaak verzorgt een buitenlands militair orkest ook een gastoptreden. 

Het wervelende militaire muziekprogramma besteedt altijd aandacht aan een belangrijke gebeurtenis uit de Nederlandse (militaire) geschiedenis door het uitbeelden van een historische scène of het stilstaan bij de moderne (vredes-)taken.

Tenue: Bondstenue/Veteranentenue groot model onderscheidingen.

Aanmeldformulier

Dit veld is verplicht
Vul een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Invalid Input
Dit veld is verplicht
Ongeldige invoer
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.