Skip to main content
      

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door Vfonds

s2

Dodenherdenkingen 2024 bij Afd. Venray/Gennep

Op zaterdag 4 mei 2024 vonden over heel Nederland op veel locaties dodenherdenkingen plaats. Militairen en burgers, die het leven lieten tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna omgekomen militairen tijdens uitzendingen, missies en humanitaire acties, werden herdacht. De Afdeling Venray / Gennep moest op meerdere plaatsen acte de présence geven. Zo waren leden van de afdeling vertegenwoordigd in Gennep, Venray en Weert.  

Wonderwel ontvingen wij een bericht van mevr. Sonja Gerrits uit Mill, die samen met haar broer Paul eerder al enkele malen uit naam van hun overleden opa, Pierre Schreurs, een krans hadden gelegd bij het monument in Mill, en met de vraag of zij dat weer mochten doen. Dankzij Sonja en haar broer zijn dus uit naam van de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Venray / Gennep op vier locaties kransen gelegd. Nogmaals dank hiervoor.

Ondanks de aanhoudende regen was de herdenking in Venray goed bezocht. Na afloop werd onder het genot van een drankje en een hapje nog gezellig nagepraat in restaurant BRL in Venray.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.