Skip to main content
      

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door Vfonds

s2

Reünie tvs kerstbijeenkomst Afd. Venray/Gennep e.o.

De Afdeling Venray/Gennep e.o. had op dinsdag 19 december 2023 een reünie tevens kerstbijeenkomst in Eetcafé ‘Oud Meerlo’ in het Noord-Limburgse plaatsje Meerlo. Waarnemend Voorzitter/Penningmeester Frits Paulissen heette iedereen van harte welkom. Zoals gewoonlijk was het een gezellig samenzijn.

Er was nog een aantal zaken, die vooraf de nodige aandacht diende te krijgen. Zo ontving dhr. Harry de Roij uit Gennep de Draaginsigne Langdurig Lidmaatschap en de oorkonde voor zijn 25-jarig lidmaatschap van de Bond. Deze werden overhandigd door de voorzitter Frits Paulissen. Het echtpaar Van der Steen uit Gennep werd gefeliciteerd met haar 60-jarig huwelijk. Daarna volgde er een grote tombola, waarbij bijna iedereen wel een prijs won.

Rond vijf uur kon men gebruik maken van het goed verzorgde buffet. Voorzitter Arie van der Lee van de Afdeling Ospel sprak nadien namens het RCT WZ-NL de aanwezigen toe en loofde daarbij de activiteiten van het bestuur van de Afdeling Venray/Gennep.

Tot slot bedankt voorzitter Frits Paulissen alle deelnemers en wenste iedereen een behouden thuisreis. Daarna nam men de tijd om nog gezellig na te praten. logo vfonds
Men kon terugkijken op een geslaagde bijeenkomst. 

Deze reünie/bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door het Vfonds:

Naar de foto’s van secretaris a.i. Toon Swinkels: >

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.