Skip to main content
      

Deze reünie, onze activiteiten, worden mede mogelijk gemaakt door Vfonds

s2

Nieuwjaarsreceptie Afdeling Midden-Brabant

Op 6 januari 2024 hield de Afdeling Midden-Brabant haar Nieuwjaarsreceptie. De huiskamer van het Veteranenontmoetingscentrum in Tilburg was met ruim 30 deelnemers goed gevuld. In een gezellige sfeer konden de leden, donateurs en belangstellenden de beste wensen toewensen en soms na lange tijd elkaar weer ontmoeten. Door de voorzitter Jan Schrijver en de aanwezigen werd het glas geheven op een mooi, gezond en gelukkig 2024.

Voordat hij dat deed, keek hij met de aanwezigen terug op een druk jaar 2023 voor de afdeling. Zo vermelde hij onder meer:

  • het bezoek in mei met een uitgebreide BBQ van onze afdeling aan REASeuro in Riel omdat de eigenaar Ad van Riel ons had uitgenodigd om t.g.v. het 25-jarig bestaan van zijn bedrijf.
  • de presentaties van Atty van Eldik over zijn bijdrage aan het onderzoek naar de MH17-ramp, van Bart van over zijn ervaringen tijdens zijn uitzending naar Libanon en van Majoor KLu Werner van Rooij over zijn ervaringen bij de Explosieve Opruimingsdienst Defensie gedurende zijn 9 uitzendingen.
  • het kerstdiner in het VOC Hart van Brabant met 41 leden/donateurs,
  • de organisatie van herdenkingen in Tilburg en Goirle,
  • de lichtjesavond op 24 december in Tilburg en Goirle waarbij beide burgemeesters aanwezig waren.

De Afdeling Midden-Brabant mocht vorig jaar 3 nieuwe leden en 2 donateurs verwelkomen. Daarnaast kwamen er nog 17 leden over van de opgeheven Afd. ’s-Hertogenbosch e.o.  

Bijzondere aandacht besteedde hij aan het overlijden van Gerard Beerens, oud bestuurslid van de afdeling en een trouwe en zeer betrokken wapenbroeder.

Tot slot stond hij stil bij de activiteiten in het jaar 2024. Afdeling Midden-Brabant is volop bezig met de voorbereidingen van de uitgebreide herdenking van Goirle op 26 oktober 2024. Een dag eerder zal de naamgeving van een destijds belangrijke brug plaatsvinden alsmede de opening van een door de afdeling georganiseerde fototentoonstelling.

Vervolgens werd het glas geheven op een mooi, gezond en gelukkig 2024.

Naar de foto's van Hans Kroes: >

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.